Solution Graphics

english français nederlands deutsch español

Diverspoint

Hoe kom je er.

Na aankomst op de luchthaven zijn er verschillende optie's:

• Een taxi nemen. De colectivo, dit zijn de kleine taxibusjes. De kosten zijn USD 25 of MXN 250 voor 1 persoon. USD 70 of MXN 700 voor kleine groepjes tot 4 personen. USD 95 of MXN 950 voor 5-8 personen.

• Autohuur. Volg de borden naar Playa del Carmen en daarna de borden Puerto Morelos. Het eerstvolgende plaatsje, na ongeveer 15 minuten rijden is Puerto Morelos. Na het passeren van 'Bucaneros' (rechts) de rechterbaan aanhouden, want de weg wordt gesplitst. Bij de rotonde links afslaan, dit is de 2km weg naar het strand van Puerto Morelos. Na de Oxxo en "ventanilla unico" links afslaan en dan zitten wij na ongeveer 50 meter links naast hotel El Moro.

• De airportbus van de busmaatschappij ADO. Dit is de goedkoopste manier om in Puerto Morelos te komen. De kaartjes zijn te koop in de nationale aankomsthal op de luchthaven, bij de ADO en buiten bij de bushaltes van de ADO. Op het moment kosten de kaartjes 108 pesos. Er lopen ook mensen rond die het kaartje voor je willen regelen, als zij niet van de ADO zijn, rekenen zij extra kosten.

De bus stopt aan de grote weg. Bij het benzine station Pemex is een taxistandplaats voor de ' 7/11', de taxi naar het dorp kost ongeveer 25 pesos.